The Rookie seizoen 4 start zaterdag bij Net5: bekijk de eerste beelden

The Rookie seizoen 4 start zaterdag bij Net5: bekijk de eerste beelden

Vanaf zaterdag kun je bij Net5 kijken naar een nieuw seizoen van de Amerikaanse misdaadserie The Rookie. Deze serie volgt John Nolan, die als ‘oudste rookie’ werkt bij de LAPD (Los Angeles Police Department). En in de eerste beelden is te zien dat seizoen 4 gelijk van start gaat met een gevaarlijke missie…

Bekijk de beelden van het vierde seizoen van The Rookie hieronder.

Het vierde seizoen van The Rookie is vanaf zaterdag 6 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van The Rookie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>The Rookie</em> seizoen 4 start zaterdag bij Net5: bekijk de eerste beelden Vanaf zaterdag kun je bij Net5 kijken naar een nieuw seizoen van de Amerikaanse misdaadserie The Rookie. Deze serie volgt John Nolan, die als ‘oudste rookie’ werkt bij de LAPD (Los Angeles Police Department). En in de eerste beelden is te zien dat seizoen 4 gelijk van start gaat met een gevaarlijke missie… Bekijk de beelden van het vierde seizoen van The Rookie hieronder. Het vierde seizoen van The Rookie is vanaf zaterdag 6 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van The Rookie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Eerste beelden van Heartbreak High op Netflix, vanaf 14 september Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van Santo: vanaf 16 september te zien op Netflix Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV