Let's Talk About Sex: ‘Mijn vrouw doet moeilijk over seks, mag ik vreemdgaan?’

Let's Talk About Sex: ‘Mijn vrouw doet moeilijk over seks, mag ik vreemdgaan?’

In Let's Talk About Sex is Lieve Blancquaert in Nigeria te gast bij seksuoloog dr. Tolu, die seks- en relatieadvies geeft in het radioprogramma Intimate talks. Op een gegeven moment belt een man die vijftien jaar getrouwd is en baalt dat hij en zijn vrouw problemen hebben met seks. “Ze doet er altijd moeilijk over. Ze zegt dan: nee, nee. Ik probeer haar dan over te halen maar ze wil niet wat ik wil”, zo vertelt hij, en deze man heeft een prangende vraag. “Mag ik dan een verhouding beginnen met iemand die wel doet wat ik wil?”

Bekijk de beelden van Let's Talk About Sex hieronder.

Let's Talk About Sex is elke vrijdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Let's Talk About Sex terugkijken bij Gids.tv.

<em>Let's Talk About Sex</em>: ‘Mijn vrouw doet moeilijk over seks, mag ik vreemdgaan?’ In Let's Talk About Sex is Lieve Blancquaert in Nigeria te gast bij seksuoloog dr. Tolu, die seks- en relatieadvies geeft in het radioprogramma Intimate talks. Op een gegeven moment belt een man die vijftien jaar getrouwd is en baalt dat hij en zijn vrouw problemen hebben met seks. “Ze doet er altijd moeilijk over. Ze zegt dan: nee, nee. Ik probeer haar dan over te halen maar ze wil niet wat ik wil”, zo vertelt hij, en deze man heeft een prangende vraag. “Mag ik dan een verhouding beginnen met iemand die wel doet wat ik wil?” Bekijk de beelden van Let's Talk About Sex hieronder. Let's Talk About Sex is elke vrijdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Let's Talk About Sex terugkijken bij Gids.tv. Let's Talk About Sex: ‘Zonen knuffelen was vroeger schandelijk in Saoedi-Arabië’ Bekijk deze video » Let's Talk About Sex: ‘Drie of vier vrouwen is voor oudere generatie’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's