Bekijk de eerste beelden van Jaimie: In The Vaes Lane afl. 1

Bekijk de eerste beelden van Jaimie: In The Vaes Lane afl. 1

Morgen zien we de eerste aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane, waarin Jaimie Vaes op date gaat met haar ex-vriend. Erg verwarrend want er gaan geruchten dat Jaimie een nieuwe vlam heeft. Bekijk de eerste beelden van de aflevering hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van <em>Jaimie: In The Vaes Lane</em> afl. 1 Morgen zien we de eerste aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane, waarin Jaimie Vaes op date gaat met haar ex-vriend. Erg verwarrend want er gaan geruchten dat Jaimie een nieuwe vlam heeft. Bekijk de eerste beelden van de aflevering hieronder. Lees verder onder de video. Klem tussen autodeurIn februari lekten videobeelden uit waarop te zien zou zijn hoe Lil' Kleine het hoofd van Jaimie tussen een autodeur klemt. De rapper werd kort daarna aangehouden en het Openbaar Ministerie liet weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling. Vaes verbrak de relatie. Elke vrijdag zie je een nieuwe aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+. Bekijk ook Vader Jaimie Vaes over Lil' Kleine in Jaimie: In The Vaes Lane: "Ik hoopte het al" (video) Bekijk deze video » Jaimie Vaes woedend op Lil' Kleine in Jaimie: In The Vaes Lane: "Hij eist cadeaus terug" Bekijk deze video »
Serie :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Klem tussen autodeur
In februari lekten videobeelden uit waarop te zien zou zijn hoe Lil' Kleine het hoofd van Jaimie tussen een autodeur klemt. De rapper werd kort daarna aangehouden en het Openbaar Ministerie liet weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling. Vaes verbrak de relatie.

Elke vrijdag zie je een nieuwe aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV