Johan Derksen over Oranje Leeuwinnen: 'Mark Parsons is een ongelofelijke hansworst' (video)

Johan Derksen over Oranje Leeuwinnen: 'Mark Parsons is een ongelofelijke hansworst' (video)

Johan Derksen over <em>Oranje Leeuwinnen</em>: 'Mark Parsons is een ongelofelijke hansworst' (video) Johan Derksen en René van de Gijp zijn vandaag aan hun nieuwe televisieseizoen begonnen met de analyses van de Conference League-wedstrijden van deze week. Natuurlijk wordt er teruggeblikt op de sportzomer, en dan met name op de prestaties van de Oranje Leeuwinnen. Beide heren zijn te spreken over de kwaliteiten van de voetbaldames. 'Eigenlijk zijn alle ploegen vooruit gegaan. Individueel zijn het echt betere voetbalsters geworden. (...) Alleen die trainer is een ongelofelijke hansworst.' Bekijk de video van SBS6 hierboven. Vanaf maandag 15 augustus zijn Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp terug met een nieuw seizoen Vandaag Inside. Bekijk ook Johan Derksen ligt dubbel om Jan Boskamp bij opname promo nieuw seizoen Vandaag Inside Bekijk deze video » Johan Derksen over de boerenprotesten: "Er hangt een volksopstand in de lucht" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen over nieuwe voetbalshow: 'Heel verstandig van Talpa' (video) Bekijk deze video » Wilfred Genee over nieuwe talkshow Veronica Offside: "Dat trekt toch een wissel" Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen en René van de Gijp zijn vandaag aan hun nieuwe televisieseizoen begonnen met de analyses van de Conference League-wedstrijden van deze week. Natuurlijk wordt er teruggeblikt op de sportzomer, en dan met name op de prestaties van de Oranje Leeuwinnen. Beide heren zijn te spreken over de kwaliteiten van de voetbaldames. 'Eigenlijk zijn alle ploegen vooruit gegaan. Individueel zijn het echt betere voetbalsters geworden. (...) Alleen die trainer is een ongelofelijke hansworst.'

Bekijk de video van SBS6 hierboven. Vanaf maandag 15 augustus zijn Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp terug met een nieuw seizoen Vandaag Inside.

Actuele video's

Meer actuele video's