Mark Rutte op bezoek bij boeren: 'De zorgen kan ik niet wegnemen’ (video)

Mark Rutte op bezoek bij boeren: 'De zorgen kan ik niet wegnemen’ (video)

Mark Rutte is donderdag opnieuw op bezoek geweest bij boeren. 'De zorgen zijn groot, die kan ik niet wegnemen.'

Lees verder onder de video.

<em>Mark Rutte</em> op bezoek bij boeren: 'De zorgen kan ik niet wegnemen’ (video) Mark Rutte is donderdag opnieuw op bezoek geweest bij boeren. 'De zorgen zijn groot, die kan ik niet wegnemen.' Lees verder onder de video. Goed gesprekEen dag voor het gesprek met boerenorganisatie LTO is premier Mark Rutte op bezoek geweest bij boeren. De premier ging op bezoek in Koudum (Friesland). Naar eigen zeggen heeft de premier een 'goed gesprek' gehad met de agrariërs, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: hulpdiensten zoeken overboord geslagen man (22) in de Maas Bekijk deze video » Bizarre beelden: bekijk de eerste tweekoppige schildpad van Nederland Bekijk deze video » Hart van Nederland: stalker schiet ex dood bij drama in Roermond (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Goed gesprek
Een dag voor het gesprek met boerenorganisatie LTO is premier Mark Rutte op bezoek geweest bij boeren. De premier ging op bezoek in Koudum (Friesland). Naar eigen zeggen heeft de premier een 'goed gesprek' gehad met de agrariërs, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV