ZIEN: Dit zijn de zeven kandidaten van Beste Zangers 2022

ZIEN: Dit zijn de zeven kandidaten van Beste Zangers 2022

Vanaf 11 augustus kunnen we weer volop genieten van een gloednieuw seizoen Beste Zangers. Jan Smit ontvangt dit jaar zeven artiesten. Bekijk de promo van Beste Zangers 2022 hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: Dit zijn de zeven kandidaten van <em>Beste Zangers</em> 2022 Vanaf 11 augustus kunnen we weer volop genieten van een gloednieuw seizoen Beste Zangers. Jan Smit ontvangt dit jaar zeven artiesten. Bekijk de promo van Beste Zangers 2022 hieronder. Lees verder onder de video. De kandidatenDe zeven kandidaten van dit jaar zijn: Roxeanne Hazes, Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Claudia de Breij, Nielson, Sarita Lorena en Blanks. Meedoen aan De Beste Zangers is voor veel artiesten een no-brainer. Toch houdt Roxeanne Hazes in eerste instantie de boot af. Na een goed gesprek met de makers is ze er dit jaar gewoon bij en dat vindt ze zelf het beste idee van Nederland: "Ik heb een Beste Zangers-tattoo laten zetten." Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Roxenne Hazes in extase na kinderloze opnames Beste Zangers Bekijk deze video »

De kandidaten
De zeven kandidaten van dit jaar zijn: Roxeanne Hazes, Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Claudia de Breij, Nielson, Sarita Lorena en Blanks. Meedoen aan De Beste Zangers is voor veel artiesten een no-brainer. Toch houdt Roxeanne Hazes in eerste instantie de boot af. Na een goed gesprek met de makers is ze er dit jaar gewoon bij en dat vindt ze zelf het beste idee van Nederland: "Ik heb een Beste Zangers-tattoo laten zetten."

Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV