ZIEN: is dit de vriend van onze premier Mark Rutte?

ZIEN: is dit de vriend van onze premier Mark Rutte?

Yvonne Coldeweijer deelt vrijdag 5 augustus op haar Instagramaccount verschillende stories over Mark Rutte. De premier houdt zijn liefdesleven het liefst geheim, daarom hoorde wij ook niet zoveel hierover in de media. Tot vandaag. Yvonne laat weten dat een spion Mark heeft gespot met zijn mogelijke vriend. Bekijk hieronder de Instagram Stories van Yvonne met de beelden van Mark Rutte.

Lees verder onder de video.

ZIEN: is dit de vriend van onze premier <em>Mark Rutte</em>? Yvonne Coldeweijer deelt vrijdag 5 augustus op haar Instagramaccount verschillende stories over Mark Rutte. De premier houdt zijn liefdesleven het liefst geheim, daarom hoorde wij ook niet zoveel hierover in de media. Tot vandaag. Yvonne laat weten dat een spion Mark heeft gespot met zijn mogelijke vriend. Bekijk hieronder de Instagram Stories van Yvonne met de beelden van Mark Rutte. Lees verder onder de video. HomoseksueelIs dit de vriend van de Nederlandse premier? Is Mark Rutte homoseksueel? Yvonne schrijft bij de video: "De volgende beelden staan al vier maanden op een Amerikaans YouTube kanaal. Niemand in Nederland heeft dit gehoord of gezien, tot een oplettende spion mij vandaag het volgende stuurde." Ze vervolgt haar stories met een video van Mark Rutte die samen met een man uit een auto stapt en schrijft hierbij: "Een man: 'Tot zo, lieverd' en stapt uit aan de andere kant. Mark: 'Tot zo'". Bekijk de beelden in de video hierboven. Bekijk ook Zien: Yvonne Coldeweijer en Mark Koster komen met podcast De Juice Show Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer over nieuwe podcast De Juice Show: "Mark Koster kwam met het idee" Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: is dit de vriend van onze premier Mark Rutte?

Homoseksueel
Is dit de vriend van de Nederlandse premier? Is Mark Rutte homoseksueel? Yvonne schrijft bij de video: "De volgende beelden staan al vier maanden op een Amerikaans YouTube kanaal. Niemand in Nederland heeft dit gehoord of gezien, tot een oplettende spion mij vandaag het volgende stuurde." Ze vervolgt haar stories met een video van Mark Rutte die samen met een man uit een auto stapt en schrijft hierbij: "Een man: 'Tot zo, lieverd' en stapt uit aan de andere kant. Mark: 'Tot zo'".

Bekijk de beelden in de video hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV