Rafael van der Vaart feliciteert zijn liefje Estavana Polman, bekijk de beelden

Rafael van der Vaart feliciteert zijn liefje Estavana Polman, bekijk de beelden

Een feestelijke dag voor handbalster Estavana Polman. De blondine viert vrijdag haar 30ste verjaardag. Op Instagram wordt ze door manlief Rafael van der Vaart in het zonnetje gezet. Bekijk de leuke beelden die Shownieuws deelt hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Rafael van der Vaart</em> feliciteert zijn liefje <em>Estavana Polman</em>, bekijk de beelden Een feestelijke dag voor handbalster Estavana Polman. De blondine viert vrijdag haar 30ste verjaardag. Op Instagram wordt ze door manlief Rafael van der Vaart in het zonnetje gezet. Bekijk de leuke beelden die Shownieuws deelt hieronder. Lees verder onder de video. "The big three-oh. Happy birthday my love Estavana", post hij bij een paar foto's. Het koppel is nu ruim 6 jaar samen en ze hebben samen een dochtertje: de 5-jarige Jesslynn. Uit zijn huwelijk met Sylvie Meis heeft hij nog een zoon: Damián (16). Bekijk ook Sexy Sylvie Meis showt haar lingerie aankopen op de trap (video) Bekijk deze video » Zien: Sylvie Meis viert in het luxe Saint-Tropez verjaardag van vriend Bekijk deze video » Video: Sylvie Meis en Niclas Castello genieten van privéconcert Jennifer Lopez Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"The big three-oh. Happy birthday my love Estavana", post hij bij een paar foto's. Het koppel is nu ruim 6 jaar samen en ze hebben samen een dochtertje: de 5-jarige Jesslynn. Uit zijn huwelijk met Sylvie Meis heeft hij nog een zoon: Damián (16).Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV