De slimste mens: all stars: Stefano Keizers heeft beroemde plaksnor meegenomen

De slimste mens: all stars: Stefano Keizers heeft beroemde plaksnor meegenomen

Stefano Keizers keert terug op de plek waar hij bekend werd bij het grote publiek: De slimste mens. In De slimste mens: all stars spelen diverse oud-kandidaten tegen elkaar, en de cabaretier blikt terug op zijn bijzondere deelname. Hij viel niet alleen op door zijn hilarische verhalen, maar ook door zijn plaksnor, en die heeft hij ook meegenomen. “Dit is uiteindelijk wat mijn hele carrière bepaald heeft. Het kostte nog geen 30 cent. Het was een plaksnor, die zat in een verpakking met nog meer plaksnorren. Deze had ik toen, de rest is geschiedenis.”

Bekijk het fragment van De slimste mens: all stars hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2, De slimste mens: all stars is te streamen via NPOStart. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slimste mens: all stars</em>: Stefano Keizers heeft beroemde plaksnor meegenomen Stefano Keizers keert terug op de plek waar hij bekend werd bij het grote publiek: De slimste mens. In De slimste mens: all stars spelen diverse oud-kandidaten tegen elkaar, en de cabaretier blikt terug op zijn bijzondere deelname. Hij viel niet alleen op door zijn hilarische verhalen, maar ook door zijn plaksnor, en die heeft hij ook meegenomen. “Dit is uiteindelijk wat mijn hele carrière bepaald heeft. Het kostte nog geen 30 cent. Het was een plaksnor, die zat in een verpakking met nog meer plaksnorren. Deze had ik toen, de rest is geschiedenis.” Bekijk het fragment van De slimste mens: all stars hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2, De slimste mens: all stars is te streamen via NPOStart. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Video: Maarten van Rossem geslacht door Shownieuws na opmerking over Johnny Depp Bekijk deze video » Ferdi Stofmeel noemt bijzonder meer in De slimste mens: ‘Dan weet ik het niet-meer’ Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV