Never Have I Ever seizoen 3 vanaf 12 augustus bij Netflix: dit gaat er gebeuren

Never Have I Ever seizoen 3 vanaf 12 augustus bij Netflix: dit gaat er gebeuren

Binnenkort kun je bij Netflix het nieuwe seizoen van de serie Never Have I Ever bekijken. Deze serie draait om de Indiaas-Amerikaanse Devi, die niet alleen het verlies van haar vader probeert te verwerken, maar ook met allerlei middelbare school-drama te maken krijgt. In de nieuwe reeks leren Devi en haar vrienden veel over relaties. En er gaat nog veel meer gebeuren, zo is te zien in een onthullende video over het derde seizoen van Never Have I Ever

Never Have I Ever seizoen 3 is vanaf 12 augustus te zien bij Netflix. Bekijk in de video hieronder een voorproefje op de nieuwe reeks van Never Have I Ever.

<em>Never Have I Ever</em> seizoen 3 vanaf 12 augustus bij Netflix: dit gaat er gebeuren Binnenkort kun je bij Netflix het nieuwe seizoen van de serie Never Have I Ever bekijken. Deze serie draait om de Indiaas-Amerikaanse Devi, die niet alleen het verlies van haar vader probeert te verwerken, maar ook met allerlei middelbare school-drama te maken krijgt. In de nieuwe reeks leren Devi en haar vrienden veel over relaties. En er gaat nog veel meer gebeuren, zo is te zien in een onthullende video over het derde seizoen van Never Have I Ever… Never Have I Ever seizoen 3 is vanaf 12 augustus te zien bij Netflix. Bekijk in de video hieronder een voorproefje op de nieuwe reeks van Never Have I Ever. Bekijk de trailer van 'gênante' Dated & Related: broers en zussen op zoek naar liefde Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Love in the Villa: vanaf 1 september te zien op Netflix Bekijk deze video »
Serie :
Never Have I Ever seizoen 3 vanaf 12 augustus bij Netflix: dit gaat er gebeurenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV