Hart van Nederland: gaan Nederlanders in het najaar weer een coronaprik halen? (video)

Hart van Nederland: gaan Nederlanders in het najaar weer een coronaprik halen? (video)

<em>Hart van Nederland</em>: gaan Nederlanders in het najaar weer een coronaprik halen? (video) De overheid wacht een flinke kluif om het grootste deel van de Nederlanders ervan te overtuigen zich opnieuw te laten prikken tegen het coronavirus, blijkt uit onderzoek onder het Hart van Nederland-panel. 33 procent van de Nederlanders is de urgentie om te prikken verloren, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Explosie in Amsterdamse Pijp (Diamantbuurt): omwonenden bezorgd (video) Bekijk deze video » Remkes na ‘constructief’ gesprek met boeren: ‘Stevige vertrouwenscrisis’ (video) Bekijk deze video » LTO na ‘zwaar gesprek’ over stikstof met Remkes en Kabinet: ‘Voor nu is het klaar’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De overheid wacht een flinke kluif om het grootste deel van de Nederlanders ervan te overtuigen zich opnieuw te laten prikken tegen het coronavirus, blijkt uit onderzoek onder het Hart van Nederland-panel. 33 procent van de Nederlanders is de urgentie om te prikken verloren, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV