LTO na ‘zwaar gesprek’ over stikstof met Remkes en Kabinet: ‘Voor nu is het klaar’

LTO na ‘zwaar gesprek’ over stikstof met Remkes en Kabinet: ‘Voor nu is het klaar’

Friday 5 August 2022 om 16:16

Hier kun je de hele reactie van Remkes na het gesprek met de boeren terugkijken.

Bemiddelaar Johan Remkes ziet het gesprek over het stikstofbeleid dat hij vrijdag had met boerenorganisaties en het Kabinet als constructief, maar de LTO is minder positief gestemd. “Het was een stevig en zwaar gesprek”, reageert voorzitter Sjaak van der Tak. Hij ziet wel degelijk beweging in de stikstofcrisis, maar hij vindt het te weinig. “Voor nu is het klaar. De bal ligt bij het Kabinet. Zij moeten het vertrouwen van onze boeren en tuinders herstellen.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

LTO na ‘zwaar gesprek’ over <em>stikstof</em> met Remkes en Kabinet: ‘Voor nu is het klaar’ Hier kun je de hele reactie van Remkes na het gesprek met de boeren terugkijken. Bemiddelaar Johan Remkes ziet het gesprek over het stikstofbeleid dat hij vrijdag had met boerenorganisaties en het Kabinet als constructief, maar de LTO is minder positief gestemd. “Het was een stevig en zwaar gesprek”, reageert voorzitter Sjaak van der Tak. Hij ziet wel degelijk beweging in de stikstofcrisis, maar hij vindt het te weinig. “Voor nu is het klaar. De bal ligt bij het Kabinet. Zij moeten het vertrouwen van onze boeren en tuinders herstellen.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Dolf Jansen in Renze: 'Boeren zijn jarenlang naïef geweest' (video) Bekijk deze video » Remkes na ‘constructief’ gesprek met boeren: ‘Stevige vertrouwenscrisis’ (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's