Montana vangt bruidsboeket op bruiloft Maxime Meiland: 'Ze wilde het niet vangen'

Montana vangt bruidsboeket op bruiloft Maxime Meiland: 'Ze wilde het niet vangen'

Erica en Martien Meiland doen in de podcast Wat Goéééd! een boekje open over de bruiloft van hun dochter Maxime van afgelopen weekend. Geheel volgens traditie heeft Maxime op de grote dag het bruidsboeket gegooid, alle ongetrouwde vrouwen stonden klaar om het op te vangen. Haar zus Montana dook weg, want zij hoefde het boeket niet, zo vertellen de Meilandjes. Degene die ‘m vangt, zou namelijk de volgende zijn die in het huwelijksbootje stapt. Maar toch bepaalt het lot anders, niemand minder dan Montana krijgt het bruidsboeket in handen…

Bekijk de video van de familie Meiland hieronder.

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder.

<em>Montana</em> vangt bruidsboeket op bruiloft Maxime Meiland: 'Ze wilde het niet vangen' Erica en Martien Meiland doen in de podcast Wat Goéééd! een boekje open over de bruiloft van hun dochter Maxime van afgelopen weekend. Geheel volgens traditie heeft Maxime op de grote dag het bruidsboeket gegooid, alle ongetrouwde vrouwen stonden klaar om het op te vangen. Haar zus Montana dook weg, want zij hoefde het boeket niet, zo vertellen de Meilandjes. Degene die ‘m vangt, zou namelijk de volgende zijn die in het huwelijksbootje stapt. Maar toch bepaalt het lot anders, niemand minder dan Montana krijgt het bruidsboeket in handen… Bekijk de video van de familie Meiland hieronder. De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder. Huwelijks-interview Maxime Meiland en Leroy in Shownieuws: 'Voelt als één nest nu' Bekijk deze video » Erica gaf Maxime Meiland weg bij huwelijk: 'Ik heb de opvoeding gedaan' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV