Steven Brunswijk wil echt niet meer naar Vandaag Inside na kaarsenrel (video)

Steven Brunswijk wil echt niet meer naar Vandaag Inside na kaarsenrel (video)

Bekijk hier de veelbesproken video met de bekentenis van Johan Derksen over de kaars.

Steven Brunswijk krijgt in de podcast Wat Goéééd! een dilemma voor zijn kiezen van Erica en Martien Meiland. Hij moet elke avond bij Vandaag Inside aan tafel zitten, of hij mag nooit meer de theaters in. Dat is een lastige keuze, door zijn rol bij de omstreden kaarsenrel bij Vandaag Inside lag Brunswijk behoorlijk onder vuur. “Dat wil ik niet meer, maar het theater is zo fantastisch”, aldus de komiek. Toch zou hij liever aanschuiven bij Johan Derksen dan de theaters opgeven. “Het theater is voor mij hetzelfde als wat Martien met wijn heeft.”

Bekijk de video met de Meilandjes en Steven Brunswijk hieronder.

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder.

<em>Steven Brunswijk</em> wil echt niet meer naar <em>Vandaag Inside</em> na kaarsenrel (video) Bekijk hier de veelbesproken video met de bekentenis van Johan Derksen over de kaars. Steven Brunswijk krijgt in de podcast Wat Goéééd! een dilemma voor zijn kiezen van Erica en Martien Meiland. Hij moet elke avond bij Vandaag Inside aan tafel zitten, of hij mag nooit meer de theaters in. Dat is een lastige keuze, door zijn rol bij de omstreden kaarsenrel bij Vandaag Inside lag Brunswijk behoorlijk onder vuur. “Dat wil ik niet meer, maar het theater is zo fantastisch”, aldus de komiek. Toch zou hij liever aanschuiven bij Johan Derksen dan de theaters opgeven. “Het theater is voor mij hetzelfde als wat Martien met wijn heeft.” Bekijk de video met de Meilandjes en Steven Brunswijk hieronder. De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder. Montana vangt bruidsboeket op bruiloft Maxime Meiland: 'Ze wilde het niet vangen' Bekijk deze video » Martien en Erica Meiland onthullen hun favoriete bruidsjurk van Maxime (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV