Zien: huis Maxime Meiland en Leroy volgepropt met chips na bruiloft

Zien: huis Maxime Meiland en Leroy volgepropt met chips na bruiloft

Maxime Meiland is nog maar net getrouwd met Leroy, of ze krijgen als ze thuis komen een behoorlijke prank te verwerken. Een groep vrienden van het stel heeft namelijk hun hele huis vol gestopt met zakken chips. Dit vertellen Erica en Martien Meiland in hun podcast, en ze laten ook beelden zien. De dag na de trouwerij ontdekken de vermoeide realitysterren dat hun hele huis onder handen is genomen. “Ik ga dit niet opruimen hoor”, aldus Leroy.

Bekijk de video van de familie Meiland hieronder.

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder.

Zien: huis <em>Maxime Meiland en Leroy</em> volgepropt met chips na bruiloft Maxime Meiland is nog maar net getrouwd met Leroy, of ze krijgen als ze thuis komen een behoorlijke prank te verwerken. Een groep vrienden van het stel heeft namelijk hun hele huis vol gestopt met zakken chips. Dit vertellen Erica en Martien Meiland in hun podcast, en ze laten ook beelden zien. De dag na de trouwerij ontdekken de vermoeide realitysterren dat hun hele huis onder handen is genomen. “Ik ga dit niet opruimen hoor”, aldus Leroy. Bekijk de video van de familie Meiland hieronder. De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder. Prachtige beelden: Maxime Meiland deelt aftermovie van haar huwelijksdag Bekijk deze video » Montana vangt bruidsboeket op bruiloft Maxime Meiland: 'Ze wilde het niet vangen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV