Beste Zangers 2022 start 11 augustus: bekijk de leader met nieuwe deelnemers

Beste Zangers 2022 start 11 augustus: bekijk de leader met nieuwe deelnemers

Volgende week gaat een gloednieuwe reeks van Beste Zangers van start. Voor het seizoen van 2022 zijn weer nieuwe zangers en zangeressen opgestaan die liedjes van en voor elkaar gaan zingen. Deze keer kun je genieten van optredens van Claudia de Breij, Nielson, Roxeanne Hazes, Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Sarita Lorena en Blanks. Het is de vraag of ook zij een megahit kunnen scoren in Beste Zangers, zoals Duurt te lang van Davina Michelle en Zij weet het van Tino Martin. Bij het nieuwe seizoen hoort in ieder geval een verse leader, deze zie je in de video hieronder.

Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers 2022</em> start 11 augustus: bekijk de leader met nieuwe deelnemers Volgende week gaat een gloednieuwe reeks van Beste Zangers van start. Voor het seizoen van 2022 zijn weer nieuwe zangers en zangeressen opgestaan die liedjes van en voor elkaar gaan zingen. Deze keer kun je genieten van optredens van Claudia de Breij, Nielson, Roxeanne Hazes, Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Sarita Lorena en Blanks. Het is de vraag of ook zij een megahit kunnen scoren in Beste Zangers, zoals Duurt te lang van Davina Michelle en Zij weet het van Tino Martin. Bij het nieuwe seizoen hoort in ieder geval een verse leader, deze zie je in de video hieronder. Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Zien: Broers Bolland willen niet meer met elkaar te maken hebben (video) Bekijk deze video » ZIEN: Dit zijn de zeven kandidaten van Beste Zangers 2022 Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers 2022 start 11 augustus: bekijk de leader met nieuwe deelnemersActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV