Messi maakt prachtige goal in derby FC Barcelona - Espanyol

Messi maakt prachtige goal in derby FC Barcelona - Espanyol

Lionel Messi maakte in de derby FC Barcelona - Espanyol een prqchtig doelpunt. Hij stiftte een vrije trap over de muur van Espanyol achter doelman Diego López.

De Argentijn legde vanaf de rand van het strafschopgebied aan en de aanvoerder van FC Barcelona stiftte de bal richting de korte hoek. Espanyol-speler Víctor Sánchez probeerde de inzet vlak voor de lijn weg te koppen, maar de aanvoerder van Espanyol passeerde slechts zijn keeper López. Bekijk hieronder de beelden en hier de hele samenvatting van Barcelona - Espanyol.

Messi maakt prachtige goal in derby FC Barcelona - Espanyol Lionel Messi maakte in de derby FC Barcelona - Espanyol een prqchtig doelpunt. Hij stiftte een vrije trap over de muur van Espanyol achter doelman Diego López. De Argentijn legde vanaf de rand van het strafschopgebied aan en de aanvoerder van FC Barcelona stiftte de bal richting de korte hoek. Espanyol-speler Víctor Sánchez probeerde de inzet vlak voor de lijn weg te koppen, maar de aanvoerder van Espanyol passeerde slechts zijn keeper López. Bekijk hieronder de beelden en hier de hele samenvatting van Barcelona - Espanyol.
Voetbal :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Messi maakt prachtige goal in derby FC Barcelona - Espanyol of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: fc barcelona, barcelona, lionel messi, koppen, derby, keeper, doelpunt, hoek, doelman, de korte, vrije trap, trap, goal, strafschopgebied

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.