Bijzondere beelden: Buurtbewoners Scheveningen mogen niet parkeren op lege vakken

Bijzondere beelden: Buurtbewoners Scheveningen mogen niet parkeren op lege vakken

Vrijdag 5 augustus 2022 om 20:46

Bijzondere beelden: Buurtbewoners <em>Scheveningen</em> mogen niet <em>parkeren</em> op lege vakken Inwoners van aan de kust gelegen wijken op Scheveningen zijn de pineut, er mag in grote delen van hun wijken niet meer geparkeerd worden vanwege nieuwe gemeenteregels. Ook kan de gemeente de wijk afsluiten voor verkeer. De bewoners mogen er dan nog wel in, maar nog steeds niet parkeren. Talloze parkeerplaatsen blijven onnodig leeg en de bewoners zijn boos. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Penthouse van Lee Towers in Scheveningen verkocht Bekijk deze video » Video: Zeer grote brand bij visrestaurant Simonis op visafslag Scheveningen Bekijk deze video »
Nieuws :

Inwoners van aan de kust gelegen wijken op Scheveningen zijn de pineut, er mag in grote delen van hun wijken niet meer geparkeerd worden vanwege nieuwe gemeenteregels. Ook kan de gemeente de wijk afsluiten voor verkeer. De bewoners mogen er dan nog wel in, maar nog steeds niet parkeren. Talloze parkeerplaatsen blijven onnodig leeg en de bewoners zijn boos.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's