Video: Davina Michelle over concert Hyper, vanavond op tv

Video: Davina Michelle over concert Hyper, vanavond op tv

Video: Davina Michelle over concert <em>Hyper</em>, vanavond op tv Op 20 en 21 mei van dit jaar stond Davina Michelle met haar eigen show in het Ahoy in Rotterdam. Na een optreden op het Songfestival kreeg ze de smaak te pakken en dook ze de zaal weer in voor een eigen show. Deze kan je vanavond zien op SBS6. In bovenstaande video hoor je van Davina zelf wat je kan verwachten. De tweedelige concertregistratie van Davina Michelle's Hyper is op vrijdag 5 augustus en vrijdag 12 augustus om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt Hyper van Davina Michelle terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Beau gemist? Davina Michelle genoot volop van soloshow in vol Ahoy Bekijk deze video » Davina Michelle als wassen beeld in Madame Tussauds: "Beetje creepy" (video) Bekijk deze video » Davina Michelle's concert Hyper deel 1 vrijdag op SBS6: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Beste Zangers 2022 start 11 augustus: bekijk de leader met nieuwe deelnemers Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Op 20 en 21 mei van dit jaar stond Davina Michelle met haar eigen show in het Ahoy in Rotterdam. Na een optreden op het Songfestival kreeg ze de smaak te pakken en dook ze de zaal weer in voor een eigen show. Deze kan je vanavond zien op SBS6. In bovenstaande video hoor je van Davina zelf wat je kan verwachten.

De tweedelige concertregistratie van Davina Michelle's Hyper is op vrijdag 5 augustus en vrijdag 12 augustus om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt Hyper van Davina Michelle terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV