Emma Heester over overspelgeruchten Wesley Hoedt: "Voor ons zijn het roddels"

Emma Heester over overspelgeruchten Wesley Hoedt: "Voor ons zijn het roddels"

Al ruim twee jaar is Emma Heesters lekker bezig met haar eigen Nederlandstalige muziek en de zangeres vindt het nu tijd voor de volgende stap in haar carrière: optreden met een eigen band. Morgen is het zo ver, dan staat ze voor het eerst live in Rotterdam.

Tekst gaat verder onder d video.

Emma Heester over overspelgeruchten Wesley Hoedt: "Voor ons zijn het roddels" Al ruim twee jaar is Emma Heesters lekker bezig met haar eigen Nederlandstalige muziek en de zangeres vindt het nu tijd voor de volgende stap in haar carrière: optreden met een eigen band. Morgen is het zo ver, dan staat ze voor het eerst live in Rotterdam. Tekst gaat verder onder d video. OverspelgeruchtenVolgens gossipqueen Yvonne Coldeweijer is de vriend van Wesley Hoedt, de vriend van Emma Heesters, vreemdgegaan op het party-eiland Ibiza. De profvoetballer nam na een avondje stappen een vrouw mee naar de vakantiewoning, daarnaast is hij actief op de datingapp Raya. Emma Heesters wil niks weten van de overspelgeruchten: Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Emma Heester over overspelgeruchten Wesley Hoedt: "Voor ons zijn het roddels"

Overspelgeruchten
Volgens gossipqueen Yvonne Coldeweijer is de vriend van Wesley Hoedt, de vriend van Emma Heesters, vreemdgegaan op het party-eiland Ibiza. De profvoetballer nam na een avondje stappen een vrouw mee naar de vakantiewoning, daarnaast is hij actief op de datingapp Raya. Emma Heesters wil niks weten van de overspelgeruchten:

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's