Een Huis Vol gemist? Baby Johni Jelies krijgt haar eigen slaapkamer

Een Huis Vol gemist? Baby Johni Jelies krijgt haar eigen slaapkamer

Een Huis Vol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>Een Huis Vol</em> gemist? Baby <em>Johni Jelies</em> krijgt haar eigen slaapkamer Een Huis Vol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Werkt de video hierboven niet? Bekijk dan de video van Een Huis Vol via YouTube. Er staat een slaapkamer verhuizing op het programma bij de familie Jelies. Baby Johni krijgt namelijk haar eigen kamer. Aan Johan Jelies de taak om het stapelbed voor zijn dochters in elkaar te knutselen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Bekijk het fragment uit Een Huis Vol hieronder. Een Huis Vol is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Een Huis Vol terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Een huis vol gemist? Jennie Jellies viert haar Sweet Sixteen feestje Bekijk deze video » Een Huis Vol gemist? De Cudoghams zijn in New York: 'Heel bijzondere reis' (video) Bekijk deze video »
TV :
Een Huis Vol gemist? Baby Johni Jelies krijgt haar eigen slaapkamer

Werkt de video hierboven niet? Bekijk dan de video van Een Huis Vol via YouTube.

Er staat een slaapkamer verhuizing op het programma bij de familie Jelies. Baby Johni krijgt namelijk haar eigen kamer. Aan Johan Jelies de taak om het stapelbed voor zijn dochters in elkaar te knutselen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Bekijk het fragment uit Een Huis Vol hieronder. Een Huis Vol is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Een Huis Vol terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV