Ben Woldring in Op1 over torenhoge energieprijzen: "Nog nooit eerder voorgekomen"

Ben Woldring in Op1 over torenhoge energieprijzen: "Nog nooit eerder voorgekomen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Ben Woldring</em> in <em>Op1</em> over torenhoge energieprijzen: &quot;Nog nooit eerder voorgekomen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Steeds meer huishoudens komen in de problemen door de hoge energierekening. Wie nu een nieuw contract aangaat, is bijna 6500 euro per jaar kwijt, ruim 4000 euro meer dan nog maar een jaar geleden. CEO van vergelijkingssite Gaslicht.com Ben Woldring vertelt in Op1 over de gestegen rekeningen: "Dit is nog nooit eerder voorgekomen. Het stapelt op en komt in een soort stroomversnelling." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ben Woldring in Op1 over torenhoge energieprijzen: "Nog nooit eerder voorgekomen"

Steeds meer huishoudens komen in de problemen door de hoge energierekening. Wie nu een nieuw contract aangaat, is bijna 6500 euro per jaar kwijt, ruim 4000 euro meer dan nog maar een jaar geleden. CEO van vergelijkingssite Gaslicht.com Ben Woldring vertelt in Op1 over de gestegen rekeningen: "Dit is nog nooit eerder voorgekomen. Het stapelt op en komt in een soort stroomversnelling."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's