Unieke beelden: Voor het eerst boot met LHBTIQ vluchtelingen tijdens Pride

Unieke beelden: Voor het eerst boot met LHBTIQ vluchtelingen tijdens Pride

Unieke beelden: Voor het eerst boot met <em>LHBTIQ vluchtelingen</em> tijdens Pride Na twee coronajaren is het zaterdag weer zover: de wereldberoemde Canal Parade tijdens de Pride in Amsterdam. Dit jaar varen twintig van de totaal tachtig boten voor de eerste keer mee. Zo ook de boot met LHBTIQ+-vluchtelingen en de boot met verstandelijk gehandicapten die binnen de LHBTIQ+-gemeenschap vallen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1: Wielie Elhorst als LHBTI-predikant in regenboogtoga op Pride Amsterdam Bekijk deze video » Filmtips in RTL Boulevard: welke films moet je kijken tijdens de Pride Week? (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na twee coronajaren is het zaterdag weer zover: de wereldberoemde Canal Parade tijdens de Pride in Amsterdam. Dit jaar varen twintig van de totaal tachtig boten voor de eerste keer mee. Zo ook de boot met LHBTIQ+-vluchtelingen en de boot met verstandelijk gehandicapten die binnen de LHBTIQ+-gemeenschap vallen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV