Hart van Nederland gemist? Animo voor boosterprik drastisch gedaald in Nederland

Hart van Nederland gemist? Animo voor boosterprik drastisch gedaald in Nederland

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Animo voor <em>boosterprik</em> drastisch gedaald in Nederland De overheid wacht opnieuw een grote uitdaging om het Nederlandse volk ervan te overtuigen zich opnieuw te laten prikken tegen het coronavirus, blijkt uit onderzoek onder het Hart van Nederland-panel. 33 procent van de Nederlanders is de urgentie om te prikken verloren, daarnaast heeft 36 procent die urgentie nooit gevoeld. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Amerikaanse president Joe Biden volledig hersteld van coronavirus Bekijk deze video » Hart van Nederland: gaan Nederlanders in het najaar weer een coronaprik halen? (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De overheid wacht opnieuw een grote uitdaging om het Nederlandse volk ervan te overtuigen zich opnieuw te laten prikken tegen het coronavirus, blijkt uit onderzoek onder het Hart van Nederland-panel. 33 procent van de Nederlanders is de urgentie om te prikken verloren, daarnaast heeft 36 procent die urgentie nooit gevoeld.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV