Op1 gemist? Douwe Monsma over stikstofoverleg met voorzitter Johan Remkes

Op1 gemist? Douwe Monsma over stikstofoverleg met voorzitter Johan Remkes

Vrijdag 5 augustus 2022 om 23:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Op1 gemist? <em>Douwe Monsma</em> over stikstofoverleg met voorzitter <em>Johan Remkes</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Wat leverde het stikstofoverleg tussen boerenorganisaties en Johan Remkes vandaag op? Douwe Monsma, voorzitter van Biohuis, vereniging van biologische boeren, was bij het overleg: "Feitelijk is er niet bereikt wat we met elkaar wilden bereiken. We wilden bereiken dat er volggesprekken opgestart konden worden. Daar is niet genoeg ruimte voor." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Douwe Monsma over stikstofoverleg met voorzitter Johan Remkes

Wat leverde het stikstofoverleg tussen boerenorganisaties en Johan Remkes vandaag op? Douwe Monsma, voorzitter van Biohuis, vereniging van biologische boeren, was bij het overleg: "Feitelijk is er niet bereikt wat we met elkaar wilden bereiken. We wilden bereiken dat er volggesprekken opgestart konden worden. Daar is niet genoeg ruimte voor."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's