Caroline van der Plas in Op1 over stikstofoverleg: "Boeren gewoon voor het lapje gehouden"

Caroline van der Plas in Op1 over stikstofoverleg: "Boeren gewoon voor het lapje gehouden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Caroline van der Plas</em> in <em>Op1</em> over stikstofoverleg: &quot;Boeren gewoon voor het lapje gehouden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het eerste gesprek van stikstofbemiddelaar Remkes met ministers en boerenorganisaties leverde vandaag weinig op. Fractievoorzitter BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas reageert in Op1 op de uitkomst van het gesprek: "Ik snap dat de frustratie van de boeren nog meer gaat borrelen. Ze worden gewoon voor het lapje gehouden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Ben Woldring in Op1 over torenhoge energieprijzen: "Nog nooit eerder voorgekomen" Bekijk deze video » Op1 gemist? Douwe Monsma over stikstofoverleg met voorzitter Johan Remkes Bekijk deze video » Caroline van der Plas openhartig over doodsbedreigingen: "Gaat om gerichte post" Bekijk deze video » Op1 gemist? Iris Hond over nieuwe concerttournee en aanstaande Broadway-productie Bekijk deze video »
Talkshow :
Caroline van der Plas in Op1 over stikstofoverleg: "Boeren gewoon voor het lapje gehouden"

Het eerste gesprek van stikstofbemiddelaar Remkes met ministers en boerenorganisaties leverde vandaag weinig op. Fractievoorzitter BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas reageert in Op1 op de uitkomst van het gesprek: "Ik snap dat de frustratie van de boeren nog meer gaat borrelen. Ze worden gewoon voor het lapje gehouden."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV