Caroline van der Plas openhartig over doodsbedreigingen: "Gaat om gerichte post"

Caroline van der Plas openhartig over doodsbedreigingen: "Gaat om gerichte post"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

BoerBurgerBeweging-fractievoorzitter Caroline van der Plas is weer aan het werk in de Tweede Kamer. Van der Plas deed vorige week een stap terug na doodsbedreigingen aan haar adres. Ze verklaarde meerdere dreigberichten per week te ontvangen. In Op1 vertelt Caroline over de bedreigingen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Caroline van der Plas</em> openhartig over <em>doodsbedreigingen</em>: &quot;Gaat om gerichte post&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. BoerBurgerBeweging-fractievoorzitter Caroline van der Plas is weer aan het werk in de Tweede Kamer. Van der Plas deed vorige week een stap terug na doodsbedreigingen aan haar adres. Ze verklaarde meerdere dreigberichten per week te ontvangen. In Op1 vertelt Caroline over de bedreigingen. Tekst gaat verder onder de video. Doodsbedreigingen"Het waren hele gerichte bedreigingen. Niet zomaar tweetjes, maar ook gerichte post thuis. Er ligt een aangifte bij het OM", aldus Caroline van der Plas. De fractievoorzitter is de laatste tijd de meest besproken politicus. Dat heeft uiteraard alles te maken met de boerenprotesten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Ben Woldring in Op1 over torenhoge energieprijzen: "Nog nooit eerder voorgekomen" Bekijk deze video » Op1 gemist? Douwe Monsma over stikstofoverleg met voorzitter Johan Remkes Bekijk deze video » Caroline van der Plas in Op1 over stikstofoverleg: "Boeren gewoon voor het lapje gehouden" Bekijk deze video » Op1 gemist? Iris Hond over nieuwe concerttournee en aanstaande Broadway-productie Bekijk deze video »
Talkshow :
Caroline van der Plas openhartig over doodsbedreigingen: "Gaat om gerichte post"

Doodsbedreigingen
"Het waren hele gerichte bedreigingen. Niet zomaar tweetjes, maar ook gerichte post thuis. Er ligt een aangifte bij het OM", aldus Caroline van der Plas. De fractievoorzitter is de laatste tijd de meest besproken politicus. Dat heeft uiteraard alles te maken met de boerenprotesten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV