Op1 gemist? Iris Hond over nieuwe concerttournee en aanstaande Broadway-productie

Op1 gemist? Iris Hond over nieuwe concerttournee en aanstaande Broadway-productie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Iris Hond</em> over nieuwe <em>concerttournee</em> en aanstaande Broadway-productie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sterpianist Iris Hond schreef de muziek voor de aanstaande Broadway-productie 'The Pianist' en staat met haar nieuwe concerttournee in de Nederlandse theaters. Ze speelt in haar nieuwe composities de muziek die het dichtst bij haar staat. In Op1 geeft Iris alvast een voorproefje van haar nieuwe tournee. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Ben Woldring in Op1 over torenhoge energieprijzen: "Nog nooit eerder voorgekomen" Bekijk deze video » Op1 gemist? Douwe Monsma over stikstofoverleg met voorzitter Johan Remkes Bekijk deze video » Caroline van der Plas in Op1 over stikstofoverleg: "Boeren gewoon voor het lapje gehouden" Bekijk deze video » Caroline van der Plas openhartig over doodsbedreigingen: "Gaat om gerichte post" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Iris Hond over nieuwe concerttournee en aanstaande Broadway-productie

Sterpianist Iris Hond schreef de muziek voor de aanstaande Broadway-productie 'The Pianist' en staat met haar nieuwe concerttournee in de Nederlandse theaters. Ze speelt in haar nieuwe composities de muziek die het dichtst bij haar staat. In Op1 geeft Iris alvast een voorproefje van haar nieuwe tournee.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV