Video: 35-jarige vrouw uit Veenendaal vermist na aanvaring met plezierboot op Lek

Video: 35-jarige vrouw uit Veenendaal vermist na aanvaring met plezierboot op Lek

Op de rivier de Lek bij Ameide zijn vrijdagavond twee boten met elkaar in aanvaring gekomen. Een 35-jarige vrouw uit Veenendaal, naar wie massaal werd gezocht na de botsing, wordt nog steeds vermist. De zoekactie is vrijdagavond even na 22.30 uur gestaakt en wordt bij daglicht hervat.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: 35-jarige <em>vrouw uit Veenendaal</em> vermist na aanvaring met <em>plezierboot</em> op Lek Op de rivier de Lek bij Ameide zijn vrijdagavond twee boten met elkaar in aanvaring gekomen. Een 35-jarige vrouw uit Veenendaal, naar wie massaal werd gezocht na de botsing, wordt nog steeds vermist. De zoekactie is vrijdagavond even na 22.30 uur gestaakt en wordt bij daglicht hervat. Tekst gaat verder onder de video. PleziervaartbootEen pleziervaartboot kwam vrijdagavond in botsing met een tanker en is daarna gezonken. Op het plezierbootje waren vijf mensen aanwezig. Vier van hen zijn door een persoon met een vissersbootje in veiligheid gebracht. Over de andere drie opvarenden is nog geen verdere informatie bekendgemaakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Unieke beelden: Voor het eerst boot met LHBTIQ vluchtelingen tijdens Pride Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Animo voor boosterprik drastisch gedaald in Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Pleziervaartboot
Een pleziervaartboot kwam vrijdagavond in botsing met een tanker en is daarna gezonken. Op het plezierbootje waren vijf mensen aanwezig. Vier van hen zijn door een persoon met een vissersbootje in veiligheid gebracht. Over de andere drie opvarenden is nog geen verdere informatie bekendgemaakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV