Zien: Twee tieners overleden bij ernstig verkeersongeval in Staphorst

Zien: Twee tieners overleden bij ernstig verkeersongeval in Staphorst

In het Overijsselse Staphorst is zaterdagochtend een auto tegen een boom gereden. Twee van de vier inzittenden zijn daarbij om het leven gekomen. Het gaat om de 19-jarige bestuurder en een 17-jarige passagier. Alle vier de inzittenden komen uit Staphorst.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Twee tieners</em> overleden bij <em>ernstig verkeersongeval</em> in Staphorst In het Overijsselse Staphorst is zaterdagochtend een auto tegen een boom gereden. Twee van de vier inzittenden zijn daarbij om het leven gekomen. Het gaat om de 19-jarige bestuurder en een 17-jarige passagier. Alle vier de inzittenden komen uit Staphorst. Tekst gaat verder onder de video. VerkeerspolitieDe politie kreeg om 04.50 uur de melding over het ongeval in het Overijsselse dorp. Samen met de brandweer zijn de inzittenden uit het voertuig gehaald. De verkeerspolitie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Man overleden na ernstige botsing tussen lijnbus en auto in Oosterhout Bekijk deze video » Video: 20-jarige Tilburger overleden na eenzijdig verkeersongeval Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verkeerspolitie
De politie kreeg om 04.50 uur de melding over het ongeval in het Overijsselse dorp. Samen met de brandweer zijn de inzittenden uit het voertuig gehaald. De verkeerspolitie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV