B&B Vol liefde gemist? B&B eigenaar Natasja in shock na vertrekwens Jos

B&B Vol liefde gemist? B&B eigenaar Natasja in shock na vertrekwens Jos

In B&B Vol liefde staat Jos op het punt om een lastig gesprek te voeren met Natasja, hij wil namelijk graag naar huis. Ondanks dat hij een gezellige tijd met haar heeft gehad in de B&B ervaart hij geen romantische gevoelens. Voor Natasja komt het gesprek als een donderslag bij heldere hemel.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol liefde</em> gemist? B&amp;B eigenaar <em>Natasja</em> in shock na vertrekwens Jos In B&B Vol liefde staat Jos op het punt om een lastig gesprek te voeren met Natasja, hij wil namelijk graag naar huis. Ondanks dat hij een gezellige tijd met haar heeft gehad in de B&B ervaart hij geen romantische gevoelens. Voor Natasja komt het gesprek als een donderslag bij heldere hemel. Tekst gaat verder onder de video. Teleurgestelde NatasjaB&B eigenaar Natasja had eigenlijk nog wat meer tijd met Jos door willen brengen, maar helaas is dat gevoel niet wederzijds: "Dat is nooit leuk om te horen natuurlijk, want Jos is hartstikke gezellig. Altijd jammer als er iemand naar huis gaat waar je het goed mee kan vinden." B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending B&B Vol Liefde-Natasja oneens met de spelregels op de golfbaan: "Als je zo wil winnen" Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Natasja krijgt geen hoogte van Jos en dat frustreert haar Bekijk deze video » Vrijdag in B&B Vol Liefde: Richard wil dat 'koningin' Maureen vertrekt Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-Richard lucht z'n hart bij broertje Arnold: "Ik zit even in een dipje" Bekijk deze video » B&B Vol liefde gemist? Hans is nog niet klaar voor een nieuwe liefde Bekijk deze video » B&B Vol liefde gemist? Menno emotioneel na plotseling vertrek van Jos Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde gemist? B&B eigenaar Natasja in shock na vertrekwens Jos

Teleurgestelde Natasja
B&B eigenaar Natasja had eigenlijk nog wat meer tijd met Jos door willen brengen, maar helaas is dat gevoel niet wederzijds: "Dat is nooit leuk om te horen natuurlijk, want Jos is hartstikke gezellig. Altijd jammer als er iemand naar huis gaat waar je het goed mee kan vinden."

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV