B&B Vol liefde gemist? Menno emotioneel na plotseling vertrek van Jos

B&B Vol liefde gemist? Menno emotioneel na plotseling vertrek van Jos

<em>B&amp;B Vol liefde</em> gemist? <em>Menno</em> emotioneel na plotseling vertrek van Jos Het hoge woord van Jos is er bij Natasja inmiddels uit: hij gaat naar huis. Nu is het tijd om het aan de rest van het gezelschap in de B&B te vertellen. Voor iedereen is het slechts nieuws, maar vooral Menno lijkt erg geraakt door het onverwachte afscheid: "Iedereen is beduusd, inclusief ikzelf." B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending B&B Vol Liefde-Natasja oneens met de spelregels op de golfbaan: "Als je zo wil winnen" Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Natasja krijgt geen hoogte van Jos en dat frustreert haar Bekijk deze video » Vrijdag in B&B Vol Liefde: Richard wil dat 'koningin' Maureen vertrekt Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-Richard lucht z'n hart bij broertje Arnold: "Ik zit even in een dipje" Bekijk deze video » B&B Vol liefde gemist? B&B eigenaar Natasja in shock na vertrekwens Jos Bekijk deze video » B&B Vol liefde gemist? Hans is nog niet klaar voor een nieuwe liefde Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde gemist? Menno emotioneel na plotseling vertrek van Jos

Het hoge woord van Jos is er bij Natasja inmiddels uit: hij gaat naar huis. Nu is het tijd om het aan de rest van het gezelschap in de B&B te vertellen. Voor iedereen is het slechts nieuws, maar vooral Menno lijkt erg geraakt door het onverwachte afscheid: "Iedereen is beduusd, inclusief ikzelf."

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV