Video: Boze boeren spookrijdend op A7 bij Friesland na ingrijpen politie

Video: Boze boeren spookrijdend op A7 bij Friesland na ingrijpen politie

Zaterdag 6 augustus 2022 om 11:57

Boze boeren zijn vrijdagavond in Friesland met trekkers de Rijksweg opgegaan. Meerdere trekkers reden langzaam over de A7 tussen Drachten en Heerenveen en hebben ook tegen het verkeer in gereden, het zou gaan om een tiental trekkers.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Boze boeren <em>spookrijdend</em> op A7 bij <em>Friesland</em> na ingrijpen politie Boze boeren zijn vrijdagavond in Friesland met trekkers de Rijksweg opgegaan. Meerdere trekkers reden langzaam over de A7 tussen Drachten en Heerenveen en hebben ook tegen het verkeer in gereden, het zou gaan om een tiental trekkers. Tekst gaat verder onder de video. Spookrijdende trekkersEen woordvoerster zegt dat agenten voor de actievoerders zijn gaan rijden om ze te laten stoppen. Bij Tjalleberd is de groep tot stilstand gebracht. Daar zijn de trekkers omgedraaid om vervolgens spookrijdend de andere kant op te gaan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Publieksvriendelijke actie van boeren bij concert André Rieu valt in de smaak Bekijk deze video » Video: noodbevel in Almelo na boerendemonstratie, politieagenten aangevallen Bekijk deze video » Caroline van der Plas in Op1 over stikstofoverleg: "Boeren gewoon voor het lapje gehouden" Bekijk deze video »
Nieuws :

Spookrijdende trekkers
Een woordvoerster zegt dat agenten voor de actievoerders zijn gaan rijden om ze te laten stoppen. Bij Tjalleberd is de groep tot stilstand gebracht. Daar zijn de trekkers omgedraaid om vervolgens spookrijdend de andere kant op te gaan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's