Video: Max Verstappen met familie op vakantie naar de Franse Rivièra

Video: Max Verstappen met familie op vakantie naar de Franse Rivièra

Video: <em>Max Verstappen</em> met familie op vakantie naar de <em>Franse Rivièra</em> De welverdiende F1-zomerstop brengt Max Verstappen door met zijn favoriete vrouwen. De regerend wereldkampioen is samen zijn familie op vakantie in de Franse Rivièra. Chatilla van Grinsven vertelt in Shownieuws over de zonnige vakantie van Max Verstappen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Formule 1: Max Verstappen wint op imposante wijze de GP van Hongarije Bekijk deze video » Indrukwekkende zege Max Verstappen in Hongarije: "Gereden als een waardig kampioen" Bekijk deze video »
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De welverdiende F1-zomerstop brengt Max Verstappen door met zijn favoriete vrouwen. De regerend wereldkampioen is samen zijn familie op vakantie in de Franse Rivièra. Chatilla van Grinsven vertelt in Shownieuws over de zonnige vakantie van Max Verstappen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV