Video: Jaimie Vaes treedt samen met 'vriend' op tijdens Pride Amsterdam

Video: Jaimie Vaes treedt samen met 'vriend' op tijdens Pride Amsterdam

Video: <em>Jaimie Vaes</em> treedt samen met 'vriend' op tijdens <em>Pride Amsterdam</em> De Canal Parade wordt vandaag voor de 25ste keer gehouden. Voor het eerst sinds 2019, want door corona kon de jaarlijkse botenoptocht door de grachten twee keer niet doorgaan. Jaimie Vaes treedt tijdens Pride Amsterdam op als dj. De nieuwe 'vriend' van Jaimie is ook aanwezig bij de botenoptocht. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zijn wie je wil zijn tijdens Pride Amsterdam: "Je loopt tegen veel discriminatie aan" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Splinter Chabot en Rik van de Westelaken zijn klaar voor Pride Amsterdam Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Canal Parade wordt vandaag voor de 25ste keer gehouden. Voor het eerst sinds 2019, want door corona kon de jaarlijkse botenoptocht door de grachten twee keer niet doorgaan. Jaimie Vaes treedt tijdens Pride Amsterdam op als dj. De nieuwe 'vriend' van Jaimie is ook aanwezig bij de botenoptocht.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV