Gordon kijkt zijn ogen uit in Thailand: "Paradijs voor hondenspeeltjes"

Gordon kijkt zijn ogen uit in Thailand: "Paradijs voor hondenspeeltjes"

Gordon neemt zijn volgers regelmatig mee in zijn afvalproces. De zanger is bijna 25 kilo afgevallen. De laatste vijf kilo hoopt de zanger kwijt te raken in een Thais wellnessresort. Gordon kijkt zijn ogen uit in Thailand: "Ik ben gewoon in het paradijs voor hondenspeeltjes!"

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Gordon</em> kijkt zijn ogen uit in <em>Thailand</em>: &quot;Paradijs voor hondenspeeltjes&quot; Gordon neemt zijn volgers regelmatig mee in zijn afvalproces. De zanger is bijna 25 kilo afgevallen. De laatste vijf kilo hoopt de zanger kwijt te raken in een Thais wellnessresort. Gordon kijkt zijn ogen uit in Thailand: "Ik ben gewoon in het paradijs voor hondenspeeltjes!" Tekst gaat verder onder de video. LevensstijlVerder laat hij weten dat hij zich supergoed voelt in Thailand: "Ik wil nog een tijdje mee en met deze levensstijl en dit voedingspatroon ga ik dat redden. Op de laatste kilootjes na is hij tevreden met het resultaat. Het beetje buik zal ik altijd houden, maar dat is oké." Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gordon schreeuwt trots in video: "Dit is hoe -20 kilo eruitziet" Bekijk deze video » Gordon zet Louis Vuitton-piano te koop voor 25.000 euro (Shownieuws) Bekijk deze video »
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Levensstijl
Verder laat hij weten dat hij zich supergoed voelt in Thailand: "Ik wil nog een tijdje mee en met deze levensstijl en dit voedingspatroon ga ik dat redden. Op de laatste kilootjes na is hij tevreden met het resultaat. Het beetje buik zal ik altijd houden, maar dat is oké."

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV