Zien: Agractie-voorman Bart Kemp imiteert minister Christianne van der Wal

Zien: Agractie-voorman Bart Kemp imiteert minister Christianne van der Wal

Zaterdag 6 augustus 2022 om 15:21

Agractie-voorman Bart Kemp heeft zaterdag sorry gezegd tegen stikstofminister Christianne van der Wal. Dat deed hij in een videoboodschap op YouTube: "Soms zeg je iets wat niet zo handig is. Soms moet je sorry zeggen."

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Agractie-voorman <em>Bart Kemp</em> imiteert minister <em>Christianne van der Wal</em> Agractie-voorman Bart Kemp heeft zaterdag sorry gezegd tegen stikstofminister Christianne van der Wal. Dat deed hij in een videoboodschap op YouTube: "Soms zeg je iets wat niet zo handig is. Soms moet je sorry zeggen." Tekst gaat verder onder de video. Imitatie minister Van der WalHart van Nederland-verslaggever Ilse van Wingerden stelde vrijdag na afloop van de gesprekken met Remkes een vraag aan de voorman van Agractie waarop hij de vraag beantwoorde met een imitatie van de minister. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook LTO na ‘zwaar gesprek’ over stikstof met Remkes en Kabinet: ‘Voor nu is het klaar’ Bekijk deze video » Op1 gemist? Douwe Monsma over stikstofoverleg met voorzitter Johan Remkes Bekijk deze video »
Amusement :

Imitatie minister Van der Wal
Hart van Nederland-verslaggever Ilse van Wingerden stelde vrijdag na afloop van de gesprekken met Remkes een vraag aan de voorman van Agractie waarop hij de vraag beantwoorde met een imitatie van de minister.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's