Keeper knock-out geslagen door grensrechter bij UNO - Geel-Wit

Keeper knock-out geslagen door grensrechter bij UNO - Geel-Wit

Heftige beelden uit Hoofddorp. Bij een opstootje is een keeper knock-out geslagen door een grensrechter. De wedstrijd was tussen Uno uit Hoofddorp en de Haarlemse club Geel-Wit. Bekijk hieronder de heftige beelden.

De politie en ambulance waren snel ter plaatse om de boel te sussen en de gewonde keeper te helpen. De politie heeft een persoon aangehouden die op de video omcirkeld is. De man is meegenomen naar het politiebureau en zit vast. De politie doet verder onderzoek naar wie allemaal betrokken waren bij de vechtpartij en onderstaande beelden zullen helpen.

Keeper knock-out geslagen door grensrechter bij UNO - Geel-Wit Heftige beelden uit Hoofddorp. Bij een opstootje is een keeper knock-out geslagen door een grensrechter. De wedstrijd was tussen Uno uit Hoofddorp en de Haarlemse club Geel-Wit. Bekijk hieronder de heftige beelden. De politie en ambulance waren snel ter plaatse om de boel te sussen en de gewonde keeper te helpen. De politie heeft een persoon aangehouden die op de video omcirkeld is. De man is meegenomen naar het politiebureau en zit vast. De politie doet verder onderzoek naar wie allemaal betrokken waren bij de vechtpartij en onderstaande beelden zullen helpen.
Voetbal :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Keeper knock-out geslagen door grensrechter bij UNO - Geel-Wit of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, politie, onderzoek, vechtpartij, grensrechter, ambulance, keeper, voetbalwedstrijd, politiebureau, opstootje, hoofddorp, knock-out, video, wit, gewonde, telegraaf, aangehouden, de telegraaf


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV