Eric de Munck in RTL Boulevard over film Thirteen Lives: 'Puntje van mijn stoel' (video)

Eric de Munck in RTL Boulevard over film Thirteen Lives: 'Puntje van mijn stoel' (video)

Eric de Munck in <em>RTL Boulevard</em> over film <em>Thirteen Lives</em>: 'Puntje van mijn stoel' (video) Het zenuwslopende avontuur van de twaalf Thaise voetballertjes en hun trainer die vier jaar geleden uit een grot werden gered, klinkt sowieso als een filmscript. En dus is het niet zo gek dat Hollywood zich hier even over heeft gebogen. Met als resultaat een bloedstollende film met Colin Farrell In de hoofdrol, volgens Eric de Munck in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Terugblik Pride Amsterdam in RTL Boulevard: 'Kleur en liefde' (video) Bekijk deze video » Rob Goossens in RTL Boulevard: 'RTL4 doet het erg goed met zomerprogrammering' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Jaimie Vaes onverwachts weer verliefd: 'Het is zo gelopen' Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Reden relatiebreuk Kim Kardashian en Pete Davidson onrealistisch' (video) Bekijk deze video » Natasja en René Froger gaan verhuizen: '28 jaar herinneringen zijn daar' (video) Bekijk deze video »
Film :
Eric de Munck in RTL Boulevard over film Thirteen Lives: 'Puntje van mijn stoel' (video)

Het zenuwslopende avontuur van de twaalf Thaise voetballertjes en hun trainer die vier jaar geleden uit een grot werden gered, klinkt sowieso als een filmscript. En dus is het niet zo gek dat Hollywood zich hier even over heeft gebogen. Met als resultaat een bloedstollende film met Colin Farrell In de hoofdrol, volgens Eric de Munck in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV