Hart van Nederland: twee doden gevonden in Zoetermeerse woning (video)

Hart van Nederland: twee doden gevonden in Zoetermeerse woning (video)

<em>Hart van Nederland</em>: twee doden gevonden in Zoetermeerse woning (video) In een woning aan het Kramerplan in Zoetermeer zijn zaterdagmiddag twee doden gevonden, meldt de politie. De vondst werd 17.00 uur gedaan, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Agractie-voorman Bart Kemp imiteert minister Christianne van der Wal Bekijk deze video » Hart van Nederland: tiental kalveren dood door brand in schuur Oldeberkoop (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode en twee gewonden door aanrijding bij Lekkerkerk (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In een woning aan het Kramerplan in Zoetermeer zijn zaterdagmiddag twee doden gevonden, meldt de politie. De vondst werd 17.00 uur gedaan, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV