Hart van Nederland: 'Eerste Pride Amsterdam na corona rustig verlopen' (video)

Hart van Nederland: 'Eerste Pride Amsterdam na corona rustig verlopen' (video)

Zaterdag 6 augustus 2022 om 22:52

<em>Hart van Nederland</em>: 'Eerste <em>Pride Amsterdam</em> na corona rustig verlopen' (video) Een bevrijding dat het na corona weer mocht, zo omschrijft Pride-woordvoerder Martijn Albers de 25e editie van het evenement bij Hart van Nederland. Hij zegt: 'Dat mensen elkaar weer kunnen ontmoeten, dat mensen kunnen zijn wie ze zijn. (...) Een Pride volgens het boekje.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: tiental kalveren dood door brand in schuur Oldeberkoop (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode en twee gewonden door aanrijding bij Lekkerkerk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee doden gevonden in Zoetermeerse woning (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een bevrijding dat het na corona weer mocht, zo omschrijft Pride-woordvoerder Martijn Albers de 25e editie van het evenement bij Hart van Nederland. Hij zegt: 'Dat mensen elkaar weer kunnen ontmoeten, dat mensen kunnen zijn wie ze zijn. (...) Een Pride volgens het boekje.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's