NOS Studio Voetbal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Voetbal gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: NOS Studio Voetbal

NOS Studio Voetbal gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van de Eredivisie start dit weekend en daar hoort natuurlijk ook weer traditioneel Studio Voetbal bij, de talkshow op de zondagavond met Sjoerd van Ramshorst aan het hoofd van de tafel. TafelgastenNaast Van Ramshorst zien we ook een roulatie van vaste tafelgasten: Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart, Ibrahim Affelay en Arno Vermeulen. Meestal schuift er ook een andere gast aan. Theo Janssen vertrekt dit seizoen en versterkt het team van VTBL, de nieuwe talkshow op RTL 7. WeekendIn de eerste aflevering van Studio Voetbal worden de wedstrijden van het eerste weekend besproken. Uiteraard zal de focus liggen op de traditionele top-3: wat is hun uitgangspunt voor het nieuwe seizoen? Bekijk ook Hans Kraay jr. in Op1 over WK Qatar: "KNVB had moeten zeggen niet te gaan" Bekijk deze video » Hans Kraay jr., Hélène Hendriks, Suse van Kleef in Op1: wordt Ajax of PSV Kampioen? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het nieuwe seizoen van de Eredivisie start dit weekend en daar hoort natuurlijk ook weer traditioneel Studio Voetbal bij, de talkshow op de zondagavond met Sjoerd van Ramshorst aan het hoofd van de tafel.

Tafelgasten
Naast Van Ramshorst zien we ook een roulatie van vaste tafelgasten: Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart, Ibrahim Affelay en Arno Vermeulen. Meestal schuift er ook een andere gast aan. Theo Janssen vertrekt dit seizoen en versterkt het team van VTBL, de nieuwe talkshow op RTL 7.

Weekend
In de eerste aflevering van Studio Voetbal worden de wedstrijden van het eerste weekend besproken. Uiteraard zal de focus liggen op de traditionele top-3: wat is hun uitgangspunt voor het nieuwe seizoen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Voetbal


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV