Het beste antwoord: Cristel vergist zich en typt verkeerd antwoord (video)

Het beste antwoord: Cristel vergist zich en typt verkeerd antwoord (video)

In de spelshow Het beste antwoord is het de vraag 'Hoeveel meter lang is de A38 bij Ridderkerk volgens Rijkswaterstaat? Kandidaat Critstel lijkt haar antwoord niet goed ingevuld te hebben en dat valt Winston Gerschtanowitz meteen op: "Ja ik dacht in km's", zegt ze. Bekijk het fragment uit Het beste antwoord hieronder.

De kennisquiz Het beste antwoord is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het beste antwoord terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het beste antwoord</em>: Cristel vergist zich en typt verkeerd antwoord (video) In de spelshow Het beste antwoord is het de vraag 'Hoeveel meter lang is de A38 bij Ridderkerk volgens Rijkswaterstaat? Kandidaat Critstel lijkt haar antwoord niet goed ingevuld te hebben en dat valt Winston Gerschtanowitz meteen op: "Ja ik dacht in km's", zegt ze. Bekijk het fragment uit Het beste antwoord hieronder. De kennisquiz Het beste antwoord is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het beste antwoord terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Winston Gerschtanowitz uit kritiek op John: "Nog nooit in de Ziggo Dome geweest?" Bekijk deze video » Het beste antwoord: Albert maakt cruciale fout en verwacht het ergste Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's