Leuke beelden: Dochtertje Monica Geuze maakt in Zuid-Korea plezier met papa

Leuke beelden: Dochtertje Monica Geuze maakt in Zuid-Korea plezier met papa

Zondag 7 augustus 2022 om 15:01

Het valt Monica Geuze erg zwaar dat haar dochtertje Zara-Lizzy drie weken bij haar vader in Zuid-Korea is: "Het staat al best wel eventjes gepland, dus ik weet ook gewoon dat het gebeurt. Het is goed besproken en in goed overleg gegaan uiteraard", vertelde de 27-jarige Geuze eerder op YouTube. Toch zullen de onderstaande beelden haar enorm blij maken.

"Never in mijn leven"
Monica over haar ex Lars Veldwijk: "Hij mist Zara-Lizzy natuurlijk enorm en Zara-Lizzy hem ook heel erg." Maar als het aan de influencer lag zou ze nog steeds in Nederland zijn: "Als het alleen aan mij zou liggen zou ik zeggen: nee, never in mijn leven."

Bekijk hieronder beelden van Monica's dochtertje die haar vader weer ziet.

Leuke beelden: Dochtertje Monica Geuze maakt in <em>Zuid-Korea</em> plezier met papa Het valt Monica Geuze erg zwaar dat haar dochtertje Zara-Lizzy drie weken bij haar vader in Zuid-Korea is: "Het staat al best wel eventjes gepland, dus ik weet ook gewoon dat het gebeurt. Het is goed besproken en in goed overleg gegaan uiteraard", vertelde de 27-jarige Geuze eerder op YouTube. Toch zullen de onderstaande beelden haar enorm blij maken. "Never in mijn leven"Monica over haar ex Lars Veldwijk: "Hij mist Zara-Lizzy natuurlijk enorm en Zara-Lizzy hem ook heel erg." Maar als het aan de influencer lag zou ze nog steeds in Nederland zijn: "Als het alleen aan mij zou liggen zou ik zeggen: nee, never in mijn leven." Bekijk hieronder beelden van Monica's dochtertje die haar vader weer ziet.
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's