Video: toeschouwer Highland Games krijgt metalen bal tegen hoofd en overlijdt

Video: toeschouwer Highland Games krijgt metalen bal tegen hoofd en overlijdt

Zondag 7 augustus 2022 om 15:49

Video: toeschouwer <em>Highland Games</em> krijgt metalen bal tegen hoofd en overlijdt Een 65-jarige toeschouwer van de Highland Games in Geldrop is zondag overleden nadat hij tijdens het onderdeel kogelslingeren een metalen bal tegen zijn hoofd kreeg. Onder meer een traumaheli kwam ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: 'Eerste Pride Amsterdam na corona rustig verlopen' (video) Bekijk deze video » Bekijk de beelden na crash spookrijdende auto op A27 (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: buren aangeslagen door mogelijk familiedrama Zoetermeer (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 65-jarige toeschouwer van de Highland Games in Geldrop is zondag overleden nadat hij tijdens het onderdeel kogelslingeren een metalen bal tegen zijn hoofd kreeg. Onder meer een traumaheli kwam ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's