Hart van Nederland: buren aangeslagen door mogelijk familiedrama Zoetermeer (video)

Hart van Nederland: buren aangeslagen door mogelijk familiedrama Zoetermeer (video)

<em>Hart van Nederland</em>: buren aangeslagen door mogelijk <em>familiedrama Zoetermeer</em> (video) Dat er een verband is tussen de 72-jarige man die zaterdag bij een auto-ongeluk in Lekkerkerk om het leven kwam en de twee overledenen die daarna dood werden gevonden in hun woning in Zoetermeer, is volgens de buren een feit. Maar wat er dan precies is gebeurd, daar wordt in de buurt druk over gespeculeerd. 'Als hij iets heeft gedaan, heeft hij het uit liefde gedaan', vertelt een buurtbewoner in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: twee doden gevonden in Zoetermeerse woning (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: 'Eerste Pride Amsterdam na corona rustig verlopen' (video) Bekijk deze video » Bekijk de beelden na crash spookrijdende auto op A27 (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dat er een verband is tussen de 72-jarige man die zaterdag bij een auto-ongeluk in Lekkerkerk om het leven kwam en de twee overledenen die daarna dood werden gevonden in hun woning in Zoetermeer, is volgens de buren een feit. Maar wat er dan precies is gebeurd, daar wordt in de buurt druk over gespeculeerd. 'Als hij iets heeft gedaan, heeft hij het uit liefde gedaan', vertelt een buurtbewoner in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's