Video: ooggetuigen fataal ongeluk Highland Games: 'Kogel zwierde andere kant op'

Video: ooggetuigen fataal ongeluk Highland Games: 'Kogel zwierde andere kant op'

Video: ooggetuigen fataal ongeluk <em>Highland Games</em>: 'Kogel zwierde andere kant op' Een 65-jarige toeschouwer van de Highland Games in Geldrop is zondag overleden nadat hij tijdens het onderdeel kogelslingeren een metalen bal tegen zijn hoofd kreeg. In bovenstaande video van Hart van Nederland reageren ooggetuigen geschrokken op het ongeluk. 'De kogel zwierde de andere kant op.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden na crash spookrijdende auto op A27 (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Video: toeschouwer Highland Games krijgt metalen bal tegen hoofd en overlijdt Bekijk deze video » Hart van Nederland: buren aangeslagen door mogelijk familiedrama Zoetermeer (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een 65-jarige toeschouwer van de Highland Games in Geldrop is zondag overleden nadat hij tijdens het onderdeel kogelslingeren een metalen bal tegen zijn hoofd kreeg. In bovenstaande video van Hart van Nederland reageren ooggetuigen geschrokken op het ongeluk. 'De kogel zwierde de andere kant op.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's