Influencers woedend vanwege aangescherpte mediaregels: "Zware schending van privacy"

Influencers woedend vanwege aangescherpte mediaregels: "Zware schending van privacy"

Opschudding in influencerland! Sinds enkele maanden zijn de mediaregels in de Europese Unie weer aangescherpt en dat heeft grote gevolgen voor de mensen die de kost verdienen met social media posts. In België gaat de nieuwe wetgeving zo ver dat de influencers hun complete adresgegevens openbaar moeten maken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Influencers woedend</em> vanwege aangescherpte <em>mediaregels</em>: &quot;Zware schending van privacy&quot; Opschudding in influencerland! Sinds enkele maanden zijn de mediaregels in de Europese Unie weer aangescherpt en dat heeft grote gevolgen voor de mensen die de kost verdienen met social media posts. In België gaat de nieuwe wetgeving zo ver dat de influencers hun complete adresgegevens openbaar moeten maken. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe regelsDe nieuwe regels gaan gelden voor alle videomakers met meer dan een half miljoen volgers. Dat zou gaan om enkele honderden videomakers. Zij moeten zich registreren bij het Commissariaat en op hun account informatie vermelden over hun bedrijf. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Influencers woedend vanwege aangescherpte mediaregels: "Zware schending van privacy"

Nieuwe regels
De nieuwe regels gaan gelden voor alle videomakers met meer dan een half miljoen volgers. Dat zou gaan om enkele honderden videomakers. Zij moeten zich registreren bij het Commissariaat en op hun account informatie vermelden over hun bedrijf.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV