Video: Jamai Loman vervangt Ruben Nicolai in nieuw seizoen LEGO Masters

Video: Jamai Loman vervangt Ruben Nicolai in nieuw seizoen LEGO Masters

Zondag 7 augustus 2022 om 21:27

Haal allemaal de legosteentjes maar weer uit de kast, want we kunnen ons gaan opmaken voor alweer het derde seizoen van LEGO Masters. Met meer steentjes dan ooit, nog mooiere en bizarre bouwopdrachten én een nieuw presentator achter het lego-roer: Jamai Loman!

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Jamai Loman</em> vervangt <em>Ruben Nicolai</em> in nieuw seizoen <em>LEGO Masters</em> Haal allemaal de legosteentjes maar weer uit de kast, want we kunnen ons gaan opmaken voor alweer het derde seizoen van LEGO Masters. Met meer steentjes dan ooit, nog mooiere en bizarre bouwopdrachten én een nieuw presentator achter het lego-roer: Jamai Loman! Tekst gaat verder onder de video. Eigen draaiJamai Loman gaat naar eigen zeggen een eigen draai geven aan de uitdagende presentatieklus: "Ik bouw niet, ik beoordeel niet. Het enige dat ik doe is eigenlijk een beetje vertellen wat de opdracht is en de bouwers begeleiden door de uitzending heen." Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Jamai Loman vervangt Ruben Nicolai in nieuw seizoen LEGO Masters

Eigen draai
Jamai Loman gaat naar eigen zeggen een eigen draai geven aan de uitdagende presentatieklus: "Ik bouw niet, ik beoordeel niet. Het enige dat ik doe is eigenlijk een beetje vertellen wat de opdracht is en de bouwers begeleiden door de uitzending heen."

Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's