Britt Dekker gaat samen met haar moeder paardrijden: bekijk de beelden

Britt Dekker gaat samen met haar moeder paardrijden: bekijk de beelden

Britt Dekker is dol op paarden, maar ze is niet de enige in de familie. Ook haar moeder kan goed paardrijden, zo is te zien in een video van PaardenpraatTV. In de beelden is Britts moeder te zien op Britts nieuwste aanwinst, paard Johnny.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Britt Dekker</em> gaat samen met haar moeder paardrijden: bekijk de beelden Britt Dekker is dol op paarden, maar ze is niet de enige in de familie. Ook haar moeder kan goed paardrijden, zo is te zien in een video van PaardenpraatTV. In de beelden is Britts moeder te zien op Britts nieuwste aanwinst, paard Johnny. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Britt Dekker vernoemt haar nieuwe paard Johnny naar John de Mol (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: Britt Dekker geeft tips om je viervoeter koel te houden tijdens extreme hitte Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV